Jep jep. Viimeisin kirjoitus täällä on sitten maaliskuulta... ja nyt on kesäkuu... hups... :)

Mitäs kaikkea tässä onkaan tapahtunut välillä. Matkojen puolesta toukokuussa tuli käytyä Belgian turneella, kohteina Bryssel, Gent ja Antwerpen. Aikaa viikko. Arkipäivät menivät vauhdilla Veli-Matin kanssa kiertäessä operaattorin servereitä. Kyllä, sain matkaan mukaan kaverin, onhan Belgia sen verran vaarallinen paikka. Ainakin verrattuna Kazakstaniin. :) Tosin tällä kertaa kyse oli uuden tulokkaan opettamisesta "talon tavoille". Ja hei, mä en ollut se tulokas! Ihan kuin jonkun askeleen olisi päässyt töissä eteenpäin, kun ei olekaan aina kysyjänä vaan pääsee jo vastailemaankin.

1633918.jpg

Reissun kohokohta oli ehdottomasti viikonloppu Brysselin Jazz Marathonissa, jonne seuraksi sain lisäksi perjantai-illaksi belgialaisen tutun Pierren, ja lauantaiksi hollantilaisten joukkion Marijnin ohjastamana sekä rytmiryhmän Aachenista: Carsten, Eike, Andreea sekä Eiken serkku Britta junailivat päiväksi kuuntelemaan jazzia, bluesia, funkia, soulia ja salsaa.

Tapahtumalla oli mukava konsepti: kaupunki täynnä pienempiä ja isompia lavoja, joilla bändejä soittamassa. Yhtään pääsylippua ei tarvitse maksaa, ja jopa isoimmilla lavoilla oluen saa pöytäänkannettuna. Not bad. Vähän toista kuin Pori Jazzeilla. :)

1633867.jpg

1633922.jpg

1633869.jpg
Aachenin iskuryhmä

Lisäksi kevään suuriin saavutuksiin kuuluu elämäni ensimmäisen auton osto!

1633887.jpg

Ei nyt ehkä ihan maailman paras otos, mutta siis sitikka, eli Citroen C3 2004, on nyt ilahduttanut elämää vapusta asti. :) Työmatka-aika puolittui samantien, ja toivo heräsi golfharrastuksen uuteen aloittamiseen. Ei sinne kentille vaan julkisilla oikein pääse.

Mitähän muuta... Keittiöremontista olisi vaikka kuinka paljon kirjoitettavaa, mutta tekstistä saattaisi tulla hieman liian negatiivissävytteistä. Pääpiirteissään projekti keittiöremppa alkoi suunnitteluvaiheella maaliskuun ekalla viikolla. Ja nyt pikkuhiljaa oltaisiin sellaisessa vaiheessa, että voitaisiin kirjoittaa sopimukseen nimi... ei taas mennyt kuin lähes 4 kuukautta, eikä todellakaan meikäläisen takia. Jotkut eivät vaan osaa tehdä mitään lupaamaansa ajallaan. Aaarrgh!!!!

Töissä menee vauhdilla. Projekteja riittäisi useammallekin henkilölle, mutta sille "kuinka sanon 'ei'" -kurssille en ole vieläkään päässyt. Joka tapauksessa tälläkin hetkellä on meneillään proggista Belgiaan (jatkoa vierailulle), Turkkiin, Tanskaan, Ruotsiin, ja lisäksi pitäisi istua kurssilla seuraavat kolme päivää. Jepjep...  Ja toki valmistautua seuraavaan työmatkaan. Joka todennäköisesti on niinkin eksoottinen kohde kuin Lahti. :) Että kiirettä riittää. Mutta toisaalta: jos ei ole tekemistä, tylsistyy. Eli ei valittamista. Ehtisi vaan pitämään kesälomiaan joskus....