Blogin ulkoasu vaihtui taas, älkää hämääntykö. Valmistumisen takia lähtee TKK:lta kotisivutila alta, eikä nyt ole aikaa säätää blogin ulkonäköön tarvittavia tiedostoja muualle verkkoon. Ulkonäkö saattaa ehkä palata vielä, mutta ei ainakaan ihan heti. Katsellaan ny.

Dublinissa ollaan, huomenna pitäisi olla lento takaisin. Ja suoraan mökille Kuorttiin. Saas nähdä kuinka voimat säilyvät, onneksi nuoret jaksavat mitä vaan. :) Reissu on ollut aivan mahtava, oppia on tullut roppakaupalla niin teknisistä asioista, kuin yleisesti prosesseista ja ihmisten kanssakäymistavoista. Kuka väittää insinöörin työn olevan tylsää, tämä ainakin on täynnä vauhtia ja vaarallisia tilanteita! Välillä oli olo kuin Jack Bauerilla, sääli ettei voi enempää kertoilla asioiden ollessa varsin epäjulkisia. Mutta siis, jos luet tätä ja olet ericssonlainen, voin kertoa lisää lounastauolla. Ja jos et ole vielä Feijan kyytiin hypännyt, nyt äkkiä hakemaan! Voin rehellisesti sanoa, etten ole vielä ollut mielenkiintoisemmassa hommassa, enkä yhtä mukavassa työyhteisössä. Nyt äkkiä hakemaan! Joko suoraan, tai sitten insinöörikoulutusta antavan koulun kautta! ;)

Dublinista on hotellin, lentoaseman ja toimistojen lisäksi nähty jo pari pubia, yksi Guinnesin panimo (tosin vain ulkoa, eivät päästäneet sisään enää siihen aikaan kun ovelle ehdittiin), ostoskatu (ei tosin ehtinyt liikkeissä käymään) ja useita komeita rakennuksia. Tänään illalla vielä toivottavasti hieman lisää, sitä odotellessa...