Sain perjantaina ensimmäisen kutsuni liittyä töissä oikeaan tiimiin. Ei, kyseessä ei ollut Ambient Networks –tiimi, kuten joku voisi arvata. Tiimin nimi on Girls’ Day Team, ja todellakin, jäseninä ainoastaan naisia. Sabine vetää tällä hetkellä nelihenkistä tiimiämme, jonka missiona on valtakunnallisen Girls’ Day tapahtuman Ericssonin osuuden veto.

Tyttöjen päivä on kerran vuodessa, ja silloin tekniikan alan yritykset ympäri Saksan avaavat ovensa yläasteikäisille tytöille. Meidänkin pitää järjestää päiväksi ohjelmaa n. 20 innokkaalle tyttöselle ja esitellä tekniikkaa positiivisessa valossa. Vähän niinkuin paikallinen TiNA-projekti siis. Pitäisiköhän lähettääkin Putilalle meiliä, että alkaisi ajaa samanlaista tapahtumaa Suomeen... hmm...

Töistä sen verran, että päätettiin yhteistoimin Andreaksen kanssa jatkaa työsopimustani edellisen maaliskuun lopun sijaan huhtikuun loppuun. Ja koska mulla toivottavasti on dippa poissa käsistä 10.4., niin huhtikuun loppu on loistavaa vierailuaikaa. *vink* Tanja jo miettii täällä piipahtamista, mutta saatte te muutkin tulla. : ) Ja ei, huhtikuun jälkeisestä ajasta en sitten tiedäkään niin yhtään mitään.

Osa meidän girls’ day –tiimistä, eli siis minä ja Sabine, ajateltiin leivoskella syntymäpäiviemme kunniaksi työkavereille jotain. Eli nyt jos jollain on hyviä supersuomalaisia leipomuksia tai muita herkkuja mielessä, niin olis hyvä aika ilmiantaa. Varsinkin kun ensi viikonloppu tulee taas vietettyä Suomessa, niin voin tarvittaessa tuoda erikoiset raaka-aineetkin sieltä mukanani.