Nyt se loma on loppu. Joten mitäs viimeisenä päivänä tuli sen kunniaksi tehtyä? Itsestäänselvä ratkaisu olisi ollut mennä Kaivarin konserttiin, joten päätin tehdä jotain muuta. Siitä vinkit seuraavissa kuvissa:

650310.jpg

650312.jpg

650315.jpg

650318.jpg650327.jpg

Ja kuvien selitykset: päivä alkoi naisten lippupallon SM-tason ottelulla GS Demons  -  Jaguars Pasilan Velodromilla. Valitettavasti Moidin jaguaarit olivat hieman jähmeitä, ja ottelun lopputulos raju 48 - 0. :( Mutta tulipa nähtyä elämäni ensimmäinen lippupallopeli, siinäkin on kyllä jännä laji. Sitä tuntemattomille lyhyt selitys: lippupallo on taklauksetonta amerikkalaista jalkapalloa. Kun jenkkifutiksessa etenijä pysäytetään kaatamalla hänet tantereeseen, lippupallossa pysäytykseen riittää lipun kiskaisu pallollisen lanteilta.

Jälkimmäisissä kuvissa testattiin Tanjan ja Antin kanssa, kuinka paljon tavaraa IKEAsta mahtuu autoon kerralla, kun sinne laitetaan vielä kolme ihmistä mukaan. Ja kyllähän sinne mahtui. Nyt on allekirjoittaneella uusi nätti TV-taso, täytetyynyt Bangkokista ostettuihin päällisiin ja uusi petauspatja veljeltä saatuun kivikovaan runkopatjaan. Herra oli omansa heittänyt kaatopaikalle, kun oli kuulema liian pehmeä. Ei voi ymmärtää, kun itsellä on selkä mennyt kunnolla jumiin nukkuessa tuossa järkyttävän kovassa versiossa. Toivottavasti petari tuo kaivatun helpotuksen, tai muutoin lähtee koko patja vaihtoon. Shoppailusta jatkettiin asuntometsästykseen, ja lopulta vielä Töölön Chicosiin syömään. Ei hassumpi lomapäivä, toisaalta on kyllä kiva päästä töihinkin. :)