Jos joku luuli kirjoituksen käsittelevän omia rahavarojani, joutuu tuo kyseinen lukija pettymään. Aiheena on nimittäin Jotain Aivan Muuta, eli siis show nimeltä Haluatko miljonääriksi. Suomessahan tuon ohjelmasarjan kautta ei kai vieläkään ole kukaan pääpottia lunastanut, mutta nyt Saksassa, katsoessani kolmatta jaksoa kyseisestä sarjasta, osui tuollainen tyyppi heti kohdalle! Eikä edes ollut ensimmäinen Saksassa kautta aikojen, vaan onnellisia on ollut useampia, yhteensä viisi! Olen tosin henkilökohtaisesti jo viisi vuotta sitten sarjan saksalaiseen versioon tutustuessani tullut siihen lopputulokseen, että saksalaisen version kysymykset ovat asteen verran helpompia.... pitäisiköhän laittaa siis kuponki menemään, josko vaikka pääsisi ihanan herra Jauchin kanssa sanailemaan. ;)

Itsellä kun rahat vaan hupenevat, eli tuli maksettua (tai siis laitettua Visa-maksuun) yli 300 euroa workshoposallistumismaksua, toivottavasti nuo rahat tulevat vielä Ericssonilta takaisin joku päivä. Siihen taas tarvitaan salasana järjestelmään, ja toki salasanan tilaisi normaalisti osastosihteeri, joka tosin vaihtui juurikin tällä viikolla ja on täysin pihalla systeemeistä, joten... ei niillä kompensaatiorahoilla kai niin kiire ole.

Skypettäjille tiedoksi: ilmeisesti kotinettiyhteyteni palaa keskiviikkoiltana, joten sitä ennen ei taida allekirjoittanutta näkyä skypessä. Eikä irkin puolellakaan ainakaan kovin usein. Menee välillä hermot saksalaisen byrokraattisuuden kanssa: edellisen kämpän nettiyhteys on katkaistu ja laskutus loppunut, mutta silti pitäisi vielä jaksaa kiikuttaa kämpälle eroanomus yhdistyksestä KaWo2 (johon siis liityin vain, koska en muuten olisi saanut yhteyttä, mutta josta en myöskään hyötynyt muutoin kuin yhteyden muodossa... että niin kiva yhdistys)

Lopuksi kerrottakoon vielä henkilökohtaisesta piristyksestä päivään: uusi sihteerimme tuli aamupäivällä työhuoneeseen etsien Outi Koskea (ja olettaen Yasinia Outiksi, olihan Yasin ainut miespuolinen henkilö huoneessa... jep jep... voisi pikkuhiljaa vaihtaa etunimen ja toisen nimen päittäin, ettei aina tarvitsisi kohdata näitä mieheksiepäilyjä...). Joka tapauksessa sain A4-kokoisen kirjekuoren "confidential and personal". Hmm... sisältönä työtodistus kesän harjoittelusta. Yksi A-nelonen täynnä tekstiä (yleensä ei Suomessa saa kuin puolikkaan sivullisen jos sitäkään) ja pelkästään allekirjoittaneen loistavuuden ylistystä. :D "always displayed initiative, eagerness and diligence", "at any time very flexible and multitalented", "worked very independently and always found good solutions", "was very respected by her superiors and colleagues because of her friendly personality and co-operative behaviour" jne.

jep, jep... :D mutta älkää huoliko, ei noita voinut nauramatta lukea -> en ajatellut ottaa kommentteja ihan liian tosissani vaan säilytän jalkani maantasalla. Mutta onhan tuollaista aina varsin mukava lukea itsestään!