Eipä ole taas tullut hetkeen kirjoiteltua. Osittain samasta syystä, kuin Pete: ei ole suurmmin kerrottavaa. Päätin pyhittää tammikuuta opiskeluille, eli elää periaatteella: ei joka viikko tarvitse olla menossa.

Viime viikonloppuna olikin aikaa tehdä suuri määrä rästiin jääneitä hommia. Lauantaina suurin saavutus oli kuitenkin pyykkien raahaaminen pesutupaan, joten sunnuntaina päätin ottaa toisenlaisen asenteen rästihommiin. Heti aamusta laitoin kaikki tekemistä vaativat toimet ranskalaisilla viivoilla paperille, ja ryhdyin toimeen.

Kummallista kyllä, tuo pieni paperilappunen sai allekirjoittaneen tarttumaan toimeen samantien, ja koko päivän (toki pieni kahvitauko välissä) kirjoittelin työhakemusta, vastauksia sähköposteihin ja Saksan kielen opintokokonaisuuden raporttia. Sain jopa makaronilaatikon uuniin, ja majoitukset sovittua sekä helmikuun että maaliskuun Suomen vierailuille. Jälkimmäisen vierailun kohteena oleviin häihinkin on lahja alustavasti päätettynä. Että tulikin hyvä fiilis tuosta armottomasta tehokkuudesta. :) Illan päätin vielä alkamalla lukea ensimmäistä saksan kirjallisuuskurssin kolmesta kirjasta. Pitäisi varmaan töissäkin alkaa kirjoittaa vastaavia listoja...