Pelottavasti on tämä meikäläisen elämä turkulaistunut. Onneksi tänään on nenä suunnattu kohti Iittiä, mutta viime viikonloppukin tuli vietettyä Turus. Suunnitelmissa oli kesäinen mökkiviikonloppu Rymättylässä, mutta koska ilma oli niin epävakainen, muuttuivat suunnitelmat käynniksi Turun biologisessa museossa ja Hirvensalon taidekappelissa sekä herkkujen kokkailuksi Turun kämpällä.

Biologisella museolla oli satavuotisjuhlat, josta syystä ryhmä rämämme sinne päätti suunnistaa. Ihana paikka! tosin ei mitenkään koolla pilattu. Varsinkaan, kun puoli Turkua oli päätynyt samaan ratkaisuun. Avoimet ovet saavat ihmiset liikkeelle. :)

Taidekappeli puolestaan oli... hmm.. joo... laitetaas pari kuvaa laitoksesta:

750868.jpg

750869.jpg

750867.jpg

"Arkkitehti Matti Sanaksenahon suunnittelema Pyhän Henrikin ekumeeninen taidekappeli muistuttaa muodoltaan kalaa tai kumolleen käännettyä venettä. Sen nimi Ikthys, kreikankielessä kala, on kristittyjen tunnus alkukirkon ajoilta."

Ihan kuinka vaan. Omasta mielestä kappeli oli, varsinkin ulkoa, varsin ruma. Mutta tulipa testattua kännykän kameraominaisuutta, joka näyttää aika hyvältä. (Blogiin kuvat on pienennetty, ovat tarkempia tuossa koneen kovalevyllä)