Sain Suomessa vietetyn viikonlopun aikana myös palautetta liittyen blogiini. Kirjoituksista saa kuulema sellaisen mielikuvan, että elämässäni on aina kova meno päällä, eikä tylsiä hetkiä juuri löydy. Tuohan toki liittyy siihen, etten ole tylsistä hetkistä jaksanut kirjoittaa. Kuka nyt sellaisia kirjoituksia jaksaisi lukea...

Mutta, palautteesta innostuneena, päätin laittaa tänne väliin kuulumisia hieman mielenkiinnottomasta päivästä, nimittäin maanantaista. Istuin töissä aamupuolysistä iltakuuteen. Töissä lähinnä luin Andreakselta tulleet kommentit konferenssijulkaisuamme varten ja muokkasin tekstiä uuteen uskoon. Lisäksi päivään kuului harjoittelunhyväksyttämislomakkeen täyttöä, diplomityösuunnitelman kirjoittelua ja sähköpostien lukemista. Ei siis mitään hämmentävää.

Työpäivän suurin yksittäinen uutinen oli Sabinen (huoneessani istuva dippatyöntekijä) saama myönteinen päätös vakituisesta paikasta Ericsson Researchilla. Eli heti dipan valmistuttua marraskuussa Bine jatkaa joulukuusta alkaen vaki-inssinä. Ihan huippua! Olen ehkä hieman hitaa, mutta vasta eilen tajusin, että Bine on lisäksi jaoksemme (lähimmät n. 20 työkaveria) ainut naispuolinen henkilö sihteerin ja itseni lisäksi. Ilmankos Binen saama paikka tuntui erityisen hyvältä. :D Samalla varmistui, että minun ei tarvitse yksin huolehtia kesän alussa huoneeseemme ostetusta Jukka-palmusta, kun muut ihmiset jättävät työmaan.

Töiden jälkeen pyöräilin kotiin, juttelin irkissä kavereiden kanssa, söin ja katselin netistä puolysin uutiset ja A-pisteen. Katselutuokion ja Eiken puhelun jälkeen olikin hyvä aika mennä iltapesulle ja nukkumaan. Varsin jännittävää elämää siis, eikö totta? ;)

Eiken puhelun perusteella tälle tiistaipäivälle olisi mahdollisesti luvassa enemmän aktiviteettia, sillä olettaen, että Carstenin auto saadaan korjaamolta, on ohjelmassa jälleen saunamaailmaa ja ulkouima-altaita, mikä ottaen huomioon ennustetut 30 lämpöastetta (illalla toki vähemmän) ei tunnu yhtään huonolta idealta.