Piti pistää tänne tänään pari kuvaa uudesta kämpästä, mutta toki unohdin muistitikun kotiin, ja koska ilmeisesti saan nettiyhteyden vasta torstaina sinne, ei niiden laitto illalla ole vaihtoehto... katsellaan, josko vaikka huomenna.

Eilen oli siis Saksan yhtenäisyyden päivä. Joten toki suurin osa tuntemistani ihmisistä matkasi pidennetyksi viikonlopuksi pois kaupungista, ja pystyin hyvällä omallatunnolla keskittyä tutustumaan uuteen perheenjäseneeni, televisioon. Huolestuttavaa, kuinka luontevalta jo viiden minuutin katsomisen jälkeen tuntui kuunnella Simpsoneiden dialogeja. saksaksi. Nostalgisia tuntemuksia sain katsoessani Günther Jauchin juontamaa Kuka haluaa miljonääriksi -visailua. Samaa ohjelmaa tuli katsottua useampaan kertaa abikeväänä Kouvolassa valmistautuessani pitkän saksan kuunteluihin. Edelleen yhtä viihdyttävää katsottavaa kuin silloin.

Paikallinen MusicTV näyttää South Parkia, tietysti myös dubattuna. Hieman tosin meni itseltä yli se, että jopa sarjan tunnusmelodia on väännetty saksaksi! OMG! They ruined the song! You bastards! (tai ihr Schweine!) Illan kruunasi Pretty Woman, josta täytyy tunnustaa, että en ole aiemmin kyseistä leffaa nähnyt. (hävettää) mutta nyt on tuokin aukko korjattu sivistyksessä. Leffa osoitti myös markkinoinnin uuden asteen, tai ainakaan Suomessa en muista koskaan katsoneeni leffaa, jossa tunnusmelodia soidessa keskellä leffaa ruutuun ilmestyy teksti: hanki nyt pretty woman puhelimesi soittoääneksi, näppäile blaa ja lähetä se numeroon 123. Pelottavaa.