vai mitä muuta voi päätellä siitä, että se on päässyt päivän Viiviin ja Wagneriin Hesarin sivuille? Tästä pääset katsomaan strippiä. Meinasin linkittää tänne, mutta nyt ei ole aikaa säätää ja täysikokoisena se rikkoo blogin rakenteen. :(

Eilen tapahtunutta: työpäivän jälkeen päätettiin duunikaverin Minnan kanssa mennä... ei terassille, vaan: kajakkeilemaan. Työsuhde-etuihin kun kuuluu käyttöoikeus Ericssonin muutamaan kajakkiin, jotka ovat parkissa vajaan 10 kilsan päässä officesta. Koska edellisestä kerrasta oli jonkin aikaa, ja koska lisäksi kokeilin ekaa kertaa elämässäni yksikköä (tosin vaihdettiin nopeasti kaksikkoihin kun Minnan yksikössä ei peräsin toiminut), ei tapauksesta ole kuvia vaan kamera säilyi kiltisti autossa kuivana odottamassa. :)

Minna oli sopinut menevänsä Ritulle kylään melomisen jälkeen, joten enköhän mäkin sitten vaan Olariin päätynyt. Ja tuosta on jopa muutama kuvakin:

DSC00158.JPG
meitsi, Minna, Ritu ja Ritun ystävä... hmm... ei nyt nimi muistu mieleen :(

DSC00159.JPG
Kyseinen ystävä oli juuri palannut Intiasta mentyään siellä kihloihin, joten illan ohjelmassa oli myös upeiden kihlajaiskuvien katsontaa (tosin ei tässä kuvassa vielä)

DSC00160.JPG
Minna ja Ritu, iloiset työkaverukset
Ritu tosin on jo yhdeksännellä kuulla, joten ymärrettävästi ei enää töissä vaan äitiyslomalla... :)

DSC00161.JPG
Ja vielä viimeinen kuva junaa odottamasta Tuomarilasta. Jos kuvassa näkyvät kämpät eivät olisi niin pirun kalliita, maksaisin ehkä niistä jo asuntolainaa.

Nyt ei ole aikaa kirjoittaa pidemmälti. Tänään pääsen ensimmäistä kertaa esittelemään luomaani raporttia, toivottavasti tyypit pitävät... lisäksi ohjelmassa työmatkan suunnittelua ja siihen valmistautumista, näillänäkymin tiistaina lähtee aamulla kone kohti Dublinia. \o/ Lisäksi huomenna aamulla on lento Ouluun, jossa päivällä lomailua, illalla Ari Koivusen keikka, lauantaina Kristiina-tädin ja Eikan kanssa Pihtiputaalle, sunnuntaina illalla sieltä takaisin Jyväskylän kautta, niin ja tänään ilmeisesti Kalleen "bisnes-torstaihin". Huh huh. Hyvä että itse perässä pysyy, mutta olen kyllä aina pitänytkin toiminnasta.