Melkein kuukausi meni kirjoittamatta tänne mitään. Huolestuttavaa. Syynä ei todellakaan ollut, etteikö olisi elämässä tapahtunut mitään. Actionia oli ehkä liiankin kanssa, ja kun vapaa-ajan elämä yhdistetään siihen tosiseikkaan, että useampi projektipäällikkö tajusi samaan aikaan minun olevan hyvä kohde kaikenlaisille delegoitaville hommille, ei sopivia pausseja blogaamiselle oikein ollut. Okei, aika huono tekosyy, mutta huomaan myös sen, että kun jättää hetkeksi kirjoittamatta ja backlog alkaa kasvaa, kasvaa samaa tahtia mös kynnys aloittaa se seuraava kirjoitus. Pitäisi vaan yrittää pitää vähintään kerran viikossa tahti. Mutta kun on pitkästä aikaa löytänyt sellaisen elämäntyylin, jossa tietokonetta ei todellakaan laiteta joka työpäivän jälkeen päälle, ja töissä ei toisaalta malta jättää tehtäviään tuokioksi, on kirjoittaminen jäänyt. Mutta koitan parantaa tapani. :)

Muutama entry sitten kerroin Ritusta. Uutisena on mainittava, että laskettu aika saavutettiin ja nyt on Ritulla pikkuinen poikavauva hoidettavanaan. Katsellaan, josko ens viikolla mennään Minnan kanssa kyläilemään.

Muutoin pieni tiivistelmä, mitä tässä lähes kuukauden aikana ainakin on tapahtunut:

Tanjan luona kylässä Leppävaarassa. Samalla testissä Wrong Noodle Bar. Testin tulos: Chevrenuudelit kanalla olivat ehkä parasta hyvyyttä! Ehdottomasti suosittelen kaikille vuohenjuuston ystäville! Ja hyvän seuran ystäville iltaa Tanjan kanssa jutellen kaikesta mahdollisesta maan ja taivaan välillä.
DSC00258.JPG

Viikonloppu Ennan mökillä. Ehkä viimeisiä kauniita kesäviikonloppuja, ihanan pehmeät löylyt ja luonnonrauhaa. Ja makailua aurinkoisella laiturilla. <3
DSC00275.JPG

Enna tutkii grilliä
DSC00271.JPG

hieman mielenkiintoisempia naapureita... :)
DSC00268.JPG

Grillaamassa Emmillä "varavanhempien"* kanssa
DSC00281.JPG

Seuraavana iltana oli Minnan grillin vuoro
sPICT0013_.JPG

käyttäjinä suuri määrä ericssonilaisia (+ pari muuta hyypiötä :)
sPICT0018.JPG

Taiteiden yössä tädin kanssa Nosturilla katsomassa Ari Koivusta
(siellä se jossain on)
DSC00286.JPG

Talvipuutarhassa kävelyllä
DSC00292.JPG

Taiteiden yön jäljiltä puutarhasta löytyi mielenkiintoisia kukka-asetelmia
DSC00291.JPG

Tämän viikon suuriin tapahtumiin kuului sohvan osto, jota lähdettiin Hannan ja Eevan kanssa juhlimaan karaoken voimalla
DSC00295.JPG

Kuvaamatta jäi vielä ainakin illanvietto työporukalla urheillen, kokaten ja juhlien, Hennan dipan valmistumisen juhlistusskumpat ja -tacot juhlakalun ja Emmin kanssa, duunikaveriporukan leffailta Shrekin merkeissä, Tomin valmistujaiset ja niiden Lux-jatkot, mitähän vielä... joka tapauksessa ohjelmaa on riittänyt niin paljon, että on oikeastaan supermukavaa olla perjantai-ilta kotona, kirjoitella tätä (ja kertoa Hennalle puhelimen välityksellä snapsilaulujen sanoja rapukesteihin)

*Varavanhemmat = Yleisurheilun Helsingin MM-kisojen ajaksi kesällä 2005 meidät opiskelijat poistettiin Teekkarikylästä, jotta urhelijoille saatiin majoitustilat. Kyseisen kuukauden asuin Emmulin vanhemmilla, Emmin itsensä ollessa reilaamassa Euroopassa. Ja siitä lähtien on minua siinä kodissa kutsuttu vara-Emmiksi. :)