Kovin usein ei työviikolla viitsi lähteä iltaa istumaan, tietäähän sen mitä siitä seuraa: ei niin tehokas työpäivä. Mutta, kun on todella spesiaalia seuraa tiedossa, eihän sitä muuta voi. :)

Eilen siis tehtiin mielenkiintoinen terassi/baarikierros vielä mielenkiintoisemmalla porukalla. Itsehän olen ollut varsin aktiivinen ylioppilaskuntatoiminnassa, ja erityisesti Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:ssä (SIK), jonka puheenjohtajana toimin vuoden 2004. SIK näin kansankielellä tarkoittaa siis kaikille Otaniemessä Sähkö- ja tietoliikennetekniikan osastolla opiskeleville suunnattua yhdistystä. Ja miksikö aloin tällaista kertomaan? Noh, olutseuralaisenihan olivat lappeen Rannan ja Tampereen samanlaisten yhdistysten puheenjohtajia: Kati Tampereelta, vuosimallia -04 myös, Jaakko lappeen Rannalta, myös -04 vuodelta, Heimala lappeen Rannalta myös, vuosimallia -03, sekä vierailevana tähtenä myös varsin aktiivisena lappeen Rannalla toiminut Nipa.

Muutamaan vuoteen ei olla porukalla tavattu, joten oli varsin hauskaa istua alas ja vaihtaa kuulumisia. Ja kun ei osattu oikein päättää paikkaa, kierrettiin sitten "ne kaikki": Vltava -> Sports Academy -> Baker's -> Iguana -> Teerenpeli -> Mbar -> Satumaa -> ..

Satumaan kohdalla meikäläiselle tuli stoppi, tai siis realiteetit iskivät: jos ei tässä kohta lähde kotiin, ei pian pääse töihin ollenkaan. Osa porukasta vielä jatkoi eteenpäin, minne lie päätyneet... sen verran hauska ilta oli, että sovittiin ettei seuraavaan tapaamiseen kuluisi ihan sitä kahta vuotta.:)

Mitäs sitä opiskeluajan verkostoitumisesta sanottiinkaan... :)