Koska osa blogin lukijoista oli sen epämääräisen porukan joukossa, jonka kutsuin viime torstaina luokseni ja sitten Kalleen, laitetaan varsin lyhyt ja tiivistetty, kauhein kuvin varustettu, raportti illan tapahtumista.

Mistäs kaikki alkoi? Ideasta lähteä katsastamaan Kaarle XII:n (helsinkiläinen yökerho) meininkiä torstaisin. Legendan mukaan paikalla pitäisi olla poikkeuksellisen sivistynyttä baarikansaa Suomen keskiarvoon verrattuna, ja suurin osa näistä ihmisistä kömpisi perjantaina työpaikalleen, jolloin eivät olisi aivan niin pahassa humalatilassa. Tavoitteena oli siis viettää iltaa ilman "Sul on kivat tissit" -tyyppisiä kommentteja.

Joten eikun kasaamaan porukkaa. Pätkä alkuperäisestä kutsumeilistä:

Hei ihanat kaunokaiset ja rakkaat hurmurit!


Teille mahtavia ihmisiä yhdistää muutama asia. (Tai ainakin suurinta osaa teistä, ei aleta tässä kohtaa viilaamaan pilkkuja ;)
- Suurin osa teistä ei ole nähnyt allekirjoittaneen nykyisiä asuinsijoja
- Suurimman osan kanssa on puhuttu (ja puhuttu ja puhuttu) Torstai-Kalleista :)
- Suurin osa teistä ei tunne kaikkia tämän viestin vastaanottajia
- Suuren osan kanssa ollaan myös puhuttu, kuinka olisi mukava tutustua uusiin ihmisiin

Joten eiköhän tutustuta. Ja mennä yhdessä Kalleen. :) Pienen iskuryhmän suunnitelmana oli mennä Ravintola Vian kautta mestoille, mutta sehän onnistui suojautumaan sulkemalla ovensa maanantaista lähtien. :( Joten. Eiköhän aloiteta ilta sitten meikäläisen kämpiltä (niin tulee sekin paikka näytettyä) ja koitan bongata niitä telkkarissa suuren näkyvyyden saavuttaneista Via valmisruokia testiin.

Valitettavasti VIAn valmisruuat, joita kovasti on telkkarissa kehuttu:
DSC00300.JPG

Paljastui perus mikroateriaksi, jota ei oikein viitsi pippaloissa tarjoilla:
DSC00301.JPG

Maku ulkonäöstä huolimatta varsin herkullinen
DSC00305.JPG

Onneksi kaverit eivät pahastuneet menun vaihtumisesta tacoiksi ja tortilloiksi.
DSC00306.JPG

DSC00307.JPG

Mielenkiintoinen kuriositeetti: lähes joka ikinen kutsuttu naispuoleinen henkilö kyseli etukäteen, mitä voisi tuoda mukanaan. Miespuoleisista ainoastaan yksi soitti ja varmisti, että paikalla on varmasti tarpeeksi lihaa... Tästäkin huolimatta sain viiniä, shamppanjaa, kukkia ja karkkia, enkä pelkästään naisilta. Kuvassa Miljan tuomat ihanat auringonkukat.
DSC00312.JPG

Kalleenkin päästiin juuri ennen kuohuviinitarjouksen loppumista
DSC00308.JPG

Niistä fiksuista ihmisistä, joita lupailtiin, en oikein tiedä....
DSC00309.JPG

... mutta me naiset ainakin osattiin käyttäytyä ;)
DSC00310.JPG

Kiitokset kaikille ystäville, kavereille, duunikollegoille yms. tyypeille, jotka ilmestyivät paikalle ja edesauttoivat hauskan illan toteutumista! :)
(ja pahoittelut kuvien huonosta laadusta ja pienestä määrästä)