Serkkuni Pete kirjoitti aikaisempaan blogaukseeni kommentina

Mutta etkai sä olisi kuitenkaan blogin kirjoittamista lopettanut vaikka Suomeenkin olisit takaisin mennytkin? 


Kertoessani jatkavani oleskeluani Saksassa ja samalla blogiani kuudella extrakuukaudella. Ensi sunnuntaina on edessä paluulento Saksaan, eli kahden viikon oleskeluni Suomessa alkaa olla lopuillaan ja blogissa on... hmm... kohta kaksi merkintää Suomessa kulutetusta ajasta. Eli ilmeisesti kannattaa Petenkin toivoi allekirjoittaneen jäämistä ulkomaille pidemmäksikin aikaa, jos haluaa elämästäni tämän sivuston kautta jotain tietää. :)

Mutta ei vaiskaan, on vaan jotenkin ollut sellainen hoppu päällä koko loman ajan, ettei muka ole ehtinyt blogaamaan. Alun puolukkareissusta kerroinkin jo, sen jälkeen olen ehtinyt mm. myydä kämppäni huonekalut (sänky odottaa vielä huomenna pääkaupunkiseudulle muuttavaa uutta omistajaansa) ja muutaman tenttikirjan, pakata omaisuuteni muuttolaatikoihin, kuljettaa laatikot Iittiin äidin autotallin vintille, hakea uuden henkilökorttini Kilon poliisilta, ilmoittaa Kelalle ulkomaan oleskelun jatkuvan, ilmoittaa maistraattiin osoitteenmuutoksesta, hakea uuden Visa-kortin, tavata kolmea eri Saksan kielen opettajaa TKK:lta, tehdä kaksi välikoetta ja yhden tentin kyseisen kielen kursseille, palaveerata pääaineen professorini kanssa reilun tunnin verran, käydä katsomassa Almodovarin Volverin Tennispalatsissa (ei sitä vaan voi katsoa saksaksi dubattuna...), tutustua Sedun Onnelaan (!), ostaa Nikolajlle ja Sabinelle tuliaiset, kopioida äidin nuottikirjoista pari sivua Saksaan vietäväksi (poikkihuilua ja syksyn pimeitä iltoja varten), viettää viikonlopun Iitin rauhassa ja tottakai tavata järkyttävän määrän tuttuja.

Vielä olisi edessä illan maailmanparannussessio Emmulin ja Hennulin kanssa, huomenna Aachenista Ruotsiin vaihtoon lähteneen Ulrichin (+ vaihtarikavereiden) tapaaminen, lauantaina lakinlaskijaiset ja sunnuntaina aamubrunssi äiteen ja veljen kanssa. Sitten voikin hyvillä mielin lähteä jatkamaan työurakkaansa ja alkaa laskea päiviä joulun. :) Mutta siinä siis lyhyesti selitystä sille, miksi ei ole ihaqn hirveästi ehtinyt kirjoittamaan, toivottavasti ymmärrystä riittää ainakin pienen rahtusen verran, koitan jatkaa tiiviimpää päivitystahtia taas Aachenista.