Lumi ei kauaa täällä viihtynyt. Se siis satoi perjantaina päivällä, aiheutti kunnon kaaoksen koko NRW-alueelle (ainakin radiolähetysten perusteella moni saksalainen jäi kesärenkaisen autonsa takia kotiinsa, ja vielä useampi harkitsi seuraavan päivän suunnitelmien muuttamista laskettelureissuksi tai muutoin lumessa peuhaamiseksi). Lauantaiaamuna lumi oli täysin kadonnut. Siitä lähtien ollaan menty 5-10 asteen päivälämpötiloissa, eli hetkellinen "tarvitsisinkohan sittenkin tuota Ranskassa mukana ollutta toppatakkia" -mietiskely lakkasi varsin nopeasti.

Tällä viikolla on tullut tehtyä töitä. Ja töitä. Ja töitä. Ensinnäkin ajattelin tehdä alkuviikosta hieman pidempiä päiviä, jotta loppuviikosta voin olla paremmalla omalla tunnolla äiteen kanssa. Lisäksi kevään aikataulu alkaa olla selvillä. Tavoitteen kirkastuminen motivoi entisestään. Ja usein sanotaan, että erilaisten tavoitteiden jakaminen toisten ihmisten kanssa lisää motivaatiota entisestään, joten kokeillaas josko se voisi vielä nousta. Seuraa Outin kevään tärkeät päivät:

16.2.    palaveri dippaohjaajan kanssa, kypsyyskokeen teko,
            viimeinen saksan tentti
10.4.   dippaesitelmän pito, dipan anto eteenpäin ja valmistumisanomuksen jättö

Jos nuo molemmat päivät pitävät ja lisäksi saan erikoistyön valmiiksi ajallaan, olisin valmis juuri ennen vappua. Ja sehän sopii. :) Viikon ainoana takaiskuna erikoistyön valvoja ilmoitti olevansa Intiassa helmikuun loppuun saakka, joten maaliskuusta tuleekin kai megahyperkiireinen... Onneksi sosiaalinen kalenterini on kuukauden kohdalta yksiä häitä lukuunottamatta tyhjä. Ja saa ollakin, huhtikuussa voi sitten levätä, jos tavoite täyttyy.

Helmikuun alkua työllistää lisäksi viimeisen saksan kurssin harjoitukset, joiden pitää toki tenttiin mennessä olla valmiina. Ei tänne lomailemaan ole tultu. :)