Pahoittelen rumaa kielenkäyttöä otsikoinnissa, mutta tänään ei ollut Outin päivä. Ei niin ollenkaan. On vähän sellainen fiilis, ettei töissä olisi oikein mikään voinut mennä pahemmin pieleen. Voi perhana sentään.

Aloitetaan vaikka siitä, että minun piti eilen saada Firmalta lentoliput ja hotellivaraukset ensi maanantain haastattelua varten. Ei ole kuulunut. Ainut henkilö, jolta voin aiheesta kysyä, on sairaslomalla, joten olo on hieman... epätietoinen. Pitää ottaa huomiselle agendalle asian selvitystyö, mähän en perjantaina edes ole enää työmeilien tavoitettavissa.

Seuraava vitutus. Rakas pieni simulaattorini. Päätin pitkästä aikaa päivittää laitteiston uusimpaan versioonsa. Samalla hajotin koko systeemin, mikään ei toiminut enää, ja aiheutuneet virheet olivat osioissa, joihin en tähän mennessä ole tehnyt mitään muutoksia, enkä itse asiassa voikaan tehdä. Eli siis se ei vaan toimi, ja minä en voi mitään asialle tehdä. Päätin poistaa päivityksen ja palata vanhaan versioon. Operaatio sujui näppärästi, mutta lopputulos: toimimaton systeemi. Jokin hajosi tuolla päivitysmatkalla vanhasta versiosta, joten mulla ei vieläkään ollut toimivaa systeemiä. Tuo alkuperäinen päivitysyritys tuli tehtyä jo eilen, joten koko tämä päivä meni yrittäessä palauttaa tilannetta siihen, mikä se oli perjantaina. "jee". Ja onnistuin siinä melkein. Mutta vaan melkein. Kuinka voi oikeasti harmittaa niin pahasti, ja miksi mä menin alunperin päivittämään sitä tsydeemiä?!? Perhana sentään. If it's not broken, don't fix it! Opittu nyt kantapään kautta.

Päivää ei todellakaan parantanut pieni "tekijänoikeudellinen konflikti", näin sivistyneesti ilmaistuna. Tästä keskustellaan huomenna töissä lisää, ja jos aiheesta seuraa lisätoimia, voitte lukea siitä ensimmäisenä täällä.

Illan kruunasi pyöräni, ja sen tyhjentynyt takarengas. Kotiinpäin ajellessa tuntui jotenkin hassulta, ja hypättyäni pyörän selästä pois näin kumin olevan täysin tyhjä. Jipii! Oli todella kiva taluttaa sitä loppumatka tihkusateessa.

Nyt ei voi ilta muuta kuin parantua. Tänään ollaan menossa oluille osan uuden vuoden lasketteluporukkaa kanssa, Edgar kun tuli Stuttgartista käymään Aachenissa. Olo onkin juuri sellainen, että olen oluen tarpeessa...