Ottaen huomioon, että minulle tänään soitettiin (!) ja kysyttiin blogin laiskasta päivitystahdista, on varmaan syytä laittaa tänne jotain kuulumisia viime päiviltä. (okei, sama soittaja kyseli myös, kuinka paljon tulisi hampurilaisen ravintolan pöytään jättää juomarahaa.. :) n. 10 % laskun loppusummasta on sellainen sopiva määrä, ja tietty johonkin sopivaan lukuun pyöristäen.

Viikon kohokohdaksi nousi eilen viime kirjoituksessakin mainittu erikoistyö. Sen työn kanssa tuli tapeltua, viimeisimpänä assistentin vaatiessa sen palauttamista elektronisen dokumentin lisäksi kahtena paperikappaleena. Eikö nyt vähän voisi joustaa tällaisen ulkomaanelävän kohdalla? Ilmeisesti ei. Onneksi kaveri tekee samassa laboratoriossa diplomityötään ja suostui työn tulostamaan ja toimittamaan perille. Kiitos Kimi! <3 Ja kyllä kannattikin, nimittäin "IMS deployment analysis" oli assarin mielestä täyden vitosen arvoinen!!! Tuollainen uutinen piristää päivän, ellei jopa koko viikon, aivan uudelle asteelle. Jee! :)

Työrintamaltakin kuuluu jotain uutta. Ehkä. Mutta ei vielä mitään lopullista. Valitettavasti. Mutta siis: olen elämäni aikana kirjoittanut ehkä n. 5 "kunnollista" työhakemusta. Olen aina liittänyt mukaan yhden tai kaksi suosittelijaa. Ikinä ei suosittelijoihin olla oltu yhteydessä. Tähän viimeisimpään hakemukseen en suosittelijoita liittänyt. Andreas ilmoitti tänään, notta hänelle oltiin soitettu hakemukseni johdosta.

Juuri kun luulin ymmärtäneeni, kuinka rekryprosessit toimivat, ne saavat uusia kieroja piirteitä.

Kovin pahoja asioita ei hän mielestään ollut minusta sanonut. Saas nähdä, saapuuko työhaastattelukutsua vai ei...