Myönnettäköön se nyt täällä foorumilla myös niille, jotka eivät ole vielä sortuneet: perjantaina vastustukseni murtui, ja liityin Facebookkiin. Kertoisin kyseisestä sosiaalisesta verkostosta enemmänkin, mutta viikonlopun käyttökokemuksen jälkeen olen vielä epäileväinen koko portaalin järkevyydestä. Facebook vie aikaa ja mielenterveyttä, vielä on epäselvää mitä se antaa. Mutta siinä sivustossa siis yksi monista syistä, miksi tänne ei ole hetkeen ilmestynyt mitään.

Toinen syy löytyy kännykästäni, tai pikemminkin kännykän ja läppärin yhteistyön toimimattomuudesta. Ajattelin laittaa täne kuvakollaasin kämpästäni, mutta läppärihän ei suostu kuvia siirtämään formatoimatta kännykkää... saa nähdä, jos saan tuon vielä pelittämään.

Dublinissa kuitenkin kaikki on mennyt ihan hyvin. Kämppä alkaa tuntua pikkuhiljaa omalta, töissä on ollut leppoisaa suurimman osan porukasta oltua viime viikko kursseilla. Maanantaina alkaa ilmeisesti sitten kunnon tohina. Kaupunkia itsessään ollaan kuljettu ristiin rastiin, ihan hirveästi nähtävyyksiä ei ole silmiin osunut. Jotenkin epäilen, ettei syynä ole meidän etsintöjemme heikkous, vaan kaupungin jonkinlainen tasapaksuus. Jos jollain on hyviä vinkkejä, mitä Dublinissa kannattaa shoppailun lisäksi tehdä, kertokaa ihmeessä!

Ravintolamaailmakin on tullut tutuksi. Töissä ollaan joka päivä käyty eri paikassa lounaalla, ja yllätys on positiivinen: tarjolla on myös tuoreista raaka-aineista valmistettuja tuotteita, eikä pelkkää fish&chips -linjaa säilykevihanneksilla. Iltaisin ollaan syöty intialaista, italialaista, jenkkiä... jotenkin päivärahojen saaminen madaltaa kynnystä mennä ravintolaan huomattavasti. Toisaalta Hlekiwen mukaan into laantuu ekan viikon tai kahden jälkeen, joten enköhän mäkin vielä testaa kämppäni kokkausominaisuudet jossain vaiheessa...

Muutoin on ollut mukava kuunnella juttuja Suomen räntäsateista, itse kun olen käynyt iltalenkeillä T-paita päällä. ;) Aurinkoa ei ole liikaa näkynyt, mutta kyllä pilvipoutakin kelpaa jos lämpötilat pysyvät tällaisina. (Sadekausi tosin kuulema alkaa jossain vaiheessa... :( sitä odotellessa, nautitaan kuitenkin tästä)