Viimeiset päivät Dublinissa ovat ohi, viimeisenä iltana mentiin vielä työkavereiden kanssa ajamaan Kartingia (se on oikeasti aivan älyttömän hauskaa, vaikka en kovin hyvin meidän pojille pärjännytkään) ja toki piti sanoa jäähyväiset rakkaille ostoskaduille ja Molly Malonelle:

DSC00454.JPG

Kyllä, joskus irkuissakin paistaa aurinko!

Tämä blogi menee nyt pienelle tauolle. Syy ei tällä kertaa ole laiskuus, vaan... Rekrytointipalvelu Monsterin sivuilla järjestettävät rekrymessut. Messuilla useat yritykset esittelevät itseään, toimintaansa ja työntekijöitään. Ericssonillakin on noilla messuilla ständi, johon kuuluu hieno video (jolla esiintyvät mm. meikäläisen Media Gatewayt), työntekijöiden haastatteluita, sekä erään "suulaan ja sanavalmiin" (osastopäällikön mielikuva...) ericssonilaisen kertomuksia omista työpäivistään. Elikkä siis allekirjoittanut kirjoittaa blogia töistään, ja saa siitä palkkaa! :)

Nyt siis jos koskaan on teilläkin mahdollista tietää, mitä täällä Jorvaksessa tapahtuu (valitettavasti en oo enää Irlannissa, niin en voi niistä touhuista kirjoitella). Ohjeet blogin luo: Klikkaa tästä, ja sitten linkkiä "Arkipäivää Ericssonilla". "Kysy - me vastaamme" -palstan kautta voi lähettää kommentteja blogista, ja kysymyksiä, joihin toivoisitte blogin ottavan kantaa/vastaavan.