Edellisen postauksen videon mukaisesti ei tullut toimittua. Ei meikäläistä ihan noin vähällä lannisteta, vaikka jonkinaikaa olikin maailmanloppu enemmän kuin lähellä. Mangon poimimiset tuli kuitenkin unohdettua viimeistään siinä vaiheessa, kun Andreas kehotti ne poistamaan mielestä. Tosin tilalle tarjottu "ananasten kasvatus Hawaijilla" ei sekään nyt ihan iskenyt.

Jostain luin, että työnhakuprosesseissa pitäisi oppia itsestään, vaikka paikkaa ei saisikaan. Tottahan tuo on. Meikäläinen on oppinut nyt ainakin, että vastoinkäymiset sisuunnuttavat. Tämä viikonloppu on saanut energiansa juurikin tuosta sisuuntumisesta, ja nyt olen jo:
- tehnyt korjaukset erikoistyöhön, joka on siis lähettämistä vaille valmis
- ommellut takista pudonneen napin + vahvistanut uusien housujen napitukset
- vienyt pyörän korjaamolle (syy: tyhjä takarengas)
- pessyt kaksi koneellista pyykkiä
- muuttanut jääkaapista löytyneen lihan hyväksi muhennokseksi
- lähettänyt työhakemuksen
- siivonnut huoneeni
Nyt istun toimistolla ja ajattelin saada viikkotavoitteeni valmiiksi ennen seuraavan viikon alkua. Lisäksi illalle on ohjelmassa vielä saksankielisen päiväkirjan kasaaminen lopulliseen muotoonsa.

Toinen kysymys, johon sain vastauksen, oli: "mitä Outi tekee, kun epäonnistumisen jälkeen pännii ja pahasti". Vastaus on kolmiosainen. Ensiksi laitetaan lenkkivarusteet päälle ja kännyradio soimaan, avataan ovi ja lähdetään tuulettumaan. Tämänkertaisella tuulettumisreissulla oli ajattelun alla mm. tämä kysymys. Reipas kävely + raitis ilma on yhdistelmä, jossa ajatukset alkavat jälleen vaikuttaa loogisilta ja suurimmatkin pulmat tuntuvat ratkaistavilta. Toisessa osassa mennään kauppaan ja ostetaan hiusväriä. Tälle illalle on vielä ajoitettu operaatio, jossa nykyolemus vaalenee asteella tai kahdella, samalla poistaen ikävästi näkyvän juurikasvun. Liittyy varmaan johonkin "uusi alku" -tyyppiseen alitajuiseen mekanismiin. Lopuksi kovin usein päädytään ostelemaan lentolippuja. Olisikohan tämä jotain "pakoilemista todellisuudesta" tyyppistä ajattelua. En tiedä, mutta joka tapauksessa voin ilmoittaa jo nyt olevani poissa kaiken sivistyksen ääreltä 22.5.-5.6. ;)