Vieraat lähtivät, Emmi jo perjantaina, suurin osa lauantaina, ja viimeisimmät vielä sunnuntaina. Viikko meni yllättävänkin nopeasti, itsepäivyyspäivän jälkeen ehdimme vielä torstaina vuotuiseen Unicupiin sekä pitämään perjantaina läksiäisiä. Itse en stressannu työtunneista tällä viikolla niin paljoa, ajatuksena että ehtisin tehdä ne helposti vielä ennen joulua takaisin. Tämä kun oli viimeinen merkintäni kalenterissa ennen lentoa Suomeen. En tosiaan ollut tajunnut, että lentoon on alle 10 päivää!!!! iik... eli mitään tunteja ehdi tekemään... no, ilmeisesti tammikuu sitten istutaan toimistolla varsin tiiviisti, voisi melkein Emmille hankitun vieraspeiton käydä heittämässä kahvihuoneen sohvalle. ;)

Unicup kuuluu selkeästi Feuerzangenbowlen kanssa samaan kastiin. Kyseessä oli periaatteessa jääkiekkoturnaus sähköteekkareiden, koneteekkareiden ja lääketieteen opiskelijoiden välillä. Jokainen osapuoli toi turnaukseen kolme joukkuetta, tyttöjen, poikien ja professoreiden joukkueen. Illan aikana pelattiin yhdeksän lyhyttä peliä, kaikki tyttöjen joukkueet vastakkain, kaikki poikien joukkueet vastakkain ja professoreiden joukkueet vastakkain.

Oman lisämausteensa toi pari yksityiskohtaa. Ensinnäkin kaikki joukkueet olivat pukeutuneet tietyllä teemalla: sähköteekkarit japanilaisittain, koneteekkarit skottipukein ja lääketieteilijät Pirates of the Caribbean -leffan teemalla. Lisäksi joukkueilla oli toki cheerleaderit, myös teeman mukaisesti pukeutuneina. Ja katsomot täynnä opiskelijoita kannustamassa omiaan. Illan aikana jäällä kävi n. 60 pelaajaa, joista ehkä viisi osasi luistella oikeasti. Erityisesti sähkötekniikan opiskelijoiden tyttöjoukkue kunnostautui huonoudellaan, joten jos olen täällä vielä vuoden päästä, lupauduin jo vahvistamaan joukkuetta. :)

Pelin jälkeen kaikki pelaajat + katsomo suuntasivat jatkobileisiin Starfishiin. Diskoon, jossa opiskelijat käyvät juurikin kerran vuodessa Unicupin jälkeen. Vaikka alkuviikosta alkanut flunssa hieman vaivasikin, oli hauskaa. :D Kuin myös perjantaina jäähyväisbileissä. Joten lauantain hyvästelyaamiaisella ei allekirjoittaneella toki ollut kuin osa äänestä jäljellä. Eikä ole vieläkään. :( Sunnuntai onkin kulunut tekemättä juuri mitään, toivottavasti lepo auttaa ja huomenna on taas energiaa täynnä kun pääsee toimistolle.