Tänään se tapahtui. Tajuntaan iski, että täältä Keski-Euroopan kehdosta koittaa lähtö reilun kahden viikon kuluttua! Täältä maasta, jossa kaikki on yhtäkkiä puhjennut kukkaan, ja kuudelta illalla töistä palatessa oli lämpöasteita vielä kolmatta kymmentä. Ei sitä voi uskoa todeksi! Joten on aika viimeistään nyt miettiä asioita, joita vielä pitäisi ehtiä tehdä:

1. Luxemburg. Ollut listalla viime keväästä asti. Poistuu listalta tänä lauantaina, kun Carstenin ja Eiken kanssa vihdoin saamme itsemme sinne hilattua. Näillä näkymin saamme vielä paikallisen oppaan kaupunkikierrokselle, jos Annan veljelle ei tule muita esteitä.

2. Aachenin Starbucksista kahvipaketin osto Suomeen vietäväksi. Jos et ymmärrä tätä kohtaa, et varmastikaan lue Lotan blogia.

3. Horstiin rakastuminen, tai vähintään ihastuminen. Tällä varmistetaan se, että Suomeen paluu tuntuu mahdollisimman kurjalta. Tapahtunee mahdollisesti viikon päästä torstaina mennessämme viimeistä kertaa täällä Erasmus-bileisiin.

4. Sokeritopan, rommipullon ja Feuerzangen osto. Lahjoittelinpa noita useammalle ihmiselle viime jouluna, mutta ei mieleen tullut, että voisi itsellekin hankkia muistoksi...

5. Mielekkään ohjelman keksiminen 21-22.4. viikonlopulle. Mikä ihme olisi niin tärkeää, että sille tulisi omistaa viimeinen kokonainen viikonloppu täällä?