Viime lauantai oli yksinkertaisesti onnistunut päivä. Suunnitelmissa oli alunperin ”Elektroniikan saksaa” kurssin harjoitusten teko, mutta kun en vieläkään ole kodin nettiliittymää (ja samalla suomi – saksa –sanakirjaa) käyttööni, päätin jättää opiskelun myöhempään aikaan. Joten perjantai-iltana pikapuhelu Eikelle ja päätös nähdä puolen päivän aikoihin torilla.


Aamulla aurinko paistoi, mutta ilma oli sopivasti syksyisen kuulas. Aamukahvit kolmistaan torinlaidalla auringossa mukavasti rupatellen. Cafe au lait oli juurikin sopivaa kurkunkostukettavaihtaessamme kuulumisia Eiken ja Carstenin kanssa. Valitettavasti kuulumisiin sisältyi myös ilmoitus Carstenin auton olemisesta huollossa, joten viikon saunareissu jää väistämättä väliin. :(

Kahvihetken lopulla päätimme kiivetä Aachenin kauneimmalle (ja ainoalle) näköalakukkulalle Lousbergiin. Valitettavasti jäi kamera vaihteeksi kotiin, mutta ei paikka olisi kuitenkaan kuvissa näyttänyt yhtä hienolta, tulkaa itse katsomaan! Rauhallista tahtia sitten kukkulalta alas, muutamassa kaupassa piipahdussa ja iltapäiväkahveille.


Tarkoituksena oli alunperin nähdä päivällä vain keksiäksemme jotain kivaa iltaohjelmaa, mutta koska kello tuossa vaiheessa oli jo lähes kuusi illalla, päätettiin jatkaa tauotta iltaan asti yhdessäoloa. Lopulta iltaohjelmaksi muovautui leffailta Carstenilla, joten eikun Delhaizeen ostamaan herkkuja ja vuokraamoon varaamaan filmejä. Illan ohjelmaksi muovautui ensin Rowan Atkinson –komedia ”Keeping mum” tai ”Mami hoitaa”, ja Shakespeare-klassikko ”Kesäyön unelma”, molemmat siis originaalikielellä englannilla puhuttuina. Varsin viihdyttäviä molemmat! :)