Eilisilta oli alkuperäissuunnitelman mukaan tarkoitus pyhittää Berliiniin mukaan otettavien tavaroiden pakkaamiseen, ja uusien tiukentuneiden turvamääräysten tavaamiseen. Että osaavatkin tehdä lentämisestä hauskaa: ilmeisesti minun on kaikesata huolimatta pakattava pieni ja sievä lentolaukkuni ruumaan, vaikka kuinka yritin hankkia alle desin kokoiseta shampoot ja suihkusaippuat. Valitettavasti vaan kampausvesipulloni on 1,2dl kokoinen, eli huikeat 0,2dl suurempi kuin sallitun koon yläraja! Ja vaikka pullosta on jo vähintään 0,2dl käytetty, ei sitä turvatarkastuksessa työskentelevän opiskelukaveri Akin mukaan silti saa koneeseen ottaa. Petskele sentään.

Tuskitteluksi muuttuneen pakkaussession katkaisi Jaroslavin soitto. Kesäisen työtoverini Nikolajn kaksoisveli Vladimir on kaupungissa, ja poijjaat olivat menossa muutamalle oluselle Jaroslavin edellisenä päivänä olleiden synttäreiden kunniaksi. Että lähtisinkö messiin? Ei tarvinnut kauaa miettiä... :) Pieni pakkaustauko tuntui juurikin sopivalta.

Eikä oo taas vähään aikaan ollut yhtä hauskaa. Paikalle ilmestyi Jaroslavin ja Vladimirin lisäksi kiinalainen Cheng, korealainen Seng ja espanjalainen Fernando (sori pojat, jos nimissä on kirovireitä, mutta kun en missään vaiheessa nähnyt noita aasialaisnimiä kirjoitettuna), kaikki Jaroslavin työkavereita Philipsiltä. Koska saksantaito porukassamme oli varsin vaihteleva, oli juttukielenä englanti. Yhtäkkiä taisin tajuta, etten ole pitkään aikaan jutellut, ja etenkin vitsaillut, kunnolla englanniksi. Täällä kun on saksa vakiintunut jo niin vahvasti puhekieleksi.

Vladimirin kohtaaminen oli myös varsin outoa. Ovat siis Nikolajn kanssa kaksoset, ja sen kyllä huomasi. ;) Aivan täsmälleen sama ulkonäkö, ainoastaan hiustyyli ja silmälasimalli selvinä eroina. Toki Vladimir vielä puhui täysin samalla äänellä. Jonka johdosta välillä tuli hieman outo olo... yhtä kaikki, kuten Nikolaj, myös Vladimir oli varsin mukavaa seuraa. Saas nähdä, jos poikien kanssa lähdetään lauantaina yhdessä Nikolajn vanhan veljeskunnan Fiesta Mexicana -bileisiin. ;)