Kysymys: Jos tiedät lähteväsi ulkomaille ja jättäväsi nykyisen elämäsi hetkeksi, kuinka tehdä lähdöstä mahdollisimman hankalaa?

Vastaus: Vietä mahdollisimman paljon aikaa mahdollisimman monen ihanan ystävän kanssa, kuten esimerkiksi:

Tiistaina jalkapalloa, ruokailua, jatkosaunaa ja jatkobaareilua, teemana SIK - Ericsson, eli nykyiset sähköosaston opiskelijat vastaan entiset opiskelijat. 6 - 2 -häviö tuli, ja hyvää liikuntaa, ja reisilihakset kipeiksi useammaksi päiväksi. :) Mutta hauskaa oli, ehdottomasti.

Torstaina ilta Kallessa, sisältäen läksiäisetkoilun kämpilläni. Paikalle raahautui yllättävän suuri joukkio ottaen huomioon taas alle viikon mittaisen varoitusajan. :) Kiitoksia kaikille, hauskaa oli ainakin minulla. Ja viesteistä  päätellen myös muilla. Olinpa ensimmäistä kertaa elämässäni baareilemassa rakkaan isoveljeni kanssa, ja kun otetaan huomioon, että myös Pete-serkku oli menossa mukana, oli ilta melkein historiallinen. ;)

Perjantaina työporukan pokeri-ilta, tottakai meikäläisen kämpillä:
DSC00330.JPG
Vasemmalta: Johan, Christer, Andre, Tomi ja Kimmo. Pokeri ei allekirjoittaneelta oikein sujunut, mutta meidän pojat on ihan mahtavia. Ja seuraava ilta on jo alustavasti suunniteltu, kunhan pääsen vaan takaisin Suomeen taas.

Otetaan huomioon vielä päivittäinen työ ihanien ihmisten kanssa, ja pippalot jotka pääorganisointivastuusta huolimatta taitavat jäädä väliin:
rapujuhla_kuva1.jpg

Pitikin hankkia näin hauska elämä. ;) Mutta ihanaa myös päästä Dubliniin, ihan innosta puhkuen ollaan matkaan lähdössä. Varsinkin Ennan lähettämien shoppausvinkkien jälkeen. :) Maanantaina lähtee kone 7.15, joten seuraava postaus toivottavasti sitten Irlannista.