1. Vaikka tasan viikko sitten Aachenissa oli vielä yli 20 astetta lämmintä, ei siitä voi mitenkään vetää johtopäätöstä tämän hetken lämpötilaan. Tänään ei nimittäin lämpömittari noussut kai lainkaan yli kymmenen asteen. *hyr* Syksy on kai sitten oikeasti tullut. Tai sitten (toivottavasti) tämänhetkinen sää kuuluu samaan matalapaineeseen Suomen lumimyrskyjen kanssa, ja ensi viikolla sää olisi jo lämpimämpi. Joohan? Joka tapauksessa aamulla oli niin kirpeä sää, että oman hengityksensä näki vaaleana huuruna.

2. Täältä saa lakua. :) Kyllähän mä tosin olen tainnu sitä ennenkin nähdä, mutta tänään osui silmiin Aldissa pussi "hollantilaista pehmää suolalakritsia". Pussin takapuolella on oikein varoitusteksti "Erwachsenenlakritz. Kein Kinderakritz". Hyvä, eivät lapset mene syömään meikäläisen lakuja. ;) Hetken aikaa piti kyllä pysähtyä tavaamaan tekstiä uudestaan, että ovatko valmistajat tosissaan. Kaipa ne sitten ovat...

3. Meitsi saa todennäköisesti uuden vieraan! Vielä on pitkä matka Lauran vierailijaryppääseen, mutta onpahan sentään hieman parempi saldo piakkoin toivottavasti koossa. Eli Emmi tulee näillänäkymin joulukuun ekaksi viikoksi Aacheniin visiteeraamaan. Sukulaisille ja lukiokavereille briiffaus: Emmi = teekkarikaverini, joka... hmm... mitenhän tän nyt nopeiten selittäisi... aloitti TKK:lla samana syksynä, tekee myös dippaa, valloittanut kanssani Italian, Slovenian, Serbian ja Hollannin, antanut allekirjoittaneen asua kuukauden verran vanhemmillaan (tai no, eiköhän niiltä vanhemmiltakin etukäteen kysytty) ja yleisin syy kaikkeen elämäni aikana tekemään hullutteluun... :D Saas nähdä, mitä saadaan viikon aikana tehtyä. Tai no, mähän olen arkipäivät pitkälti töissä, mutta onneksi Emmulille seuraa pitää Niko Event. Tai siis ei se event vaan tapahtuman ihmiset.