Täydellinen viikko päättyi viikonloppureissuun Turun suuntaan. Matkan aiheena siskopuolen polttarit, joita järjestämään olin muutama viikko aiemmin saanut kutsun. Otin toki kutsun mielelläni vastaan, vaikka en Pian ystävistä ja sukulaisista, eli muista järjestäjistä, tuntenut muita kuin morsiamen äidin. Noh, edellisen kerran Turkuun polttareihin matkatessani en tuntenut kuin morsion ja hauskaa oli, joten eikun matkaan vaan.

Päivä alkoi aurinkoisena, ja lupaavasti saatuamme yllätettyä morsion täydellisesti. Koko ohjelma, eli kuohuviiniaamiainen, seinäkiipeily, piknik puistossa, mäkiautoilu, saunominen, hemmottelu, päivällinen, Hannan euroviisuesitys sekä jatkot Börssissä, sujui juuri niinkuin suunniteltu. Päivä oli tämän vuoden tähänastisista lämpimin, loppu polttariporukka osoittautui ihan loistavaksi (mitä muuta voi olettaa, jos suurin osa siitä koostui myös teekkareista. ;) Tosin Åbo Akademin puolelta) ja kaikki tuntuivat nauttivan olostaan täydellisesti. Itsekin tuli polttareiden lisäksi juhlittua kansitusta, valmistumisanomuksen jättöä ja työpaikkaa, joten kuohuviini ei olisi voinut maistua paremmalta. :)

Tänään sunnuntaina sain vielä loput muuttolaatikotkin purettua, joten nyt voikin aloittaa kunnon elämän Helsingissä. Valitettavasti vaan kahvinkeittimeni ei paljastunut laatikoista! Ilmeisesti yksi laatikko on kadonnut jossain vaiheessa muuttoa, koska selkeästi muistan sen pakanneeni. :( Ja nyt harmittaa, koska en todellakaan muista, mitä kaikkea muuta samaan laatikkoon pakkasin ja olen nyt menettänyt. Mutta koska kaikissa asioissa pitäisi nähdä positiivinen puoli: sainpa hyvän syyn ostaa halpiskeittimeni tilalle kunnon DI-mallin eli Moccamasterin. ;)