Tällä viikolla on aika kulunut vahvasti valmistautuen lauantain lentomatkailuun. Suomi, täältä tullaan!!!

Tiistai-ilta kului toki perinteiseen tapaan Sauna Hofissa. Sitäkään paikkaa en nää seuraavaan kolmeen viikkoon. Nyyh... Keskiviikkona oli illan ohjelmassa tavaroideni survominen laukkuihin. Tällä hetkellä Saksassa omistamani kamat mahtuvat yhdistelmään kaksi matkalaukkua, kolme reppua ja yksi kenkäkassi. + läppärilaukku ja putkikassi, jotka matkaavat lauantaina Suomeen. + vuodevaatteet, peitto ja tyyny, jotka saavat viettää seuraavat kaksi viikkoa vielä vanhalla kämpälläni. Tuo ensimmäiseksi mainittu yhdistelmä nimittäin siirtyi torstaina jo uuden kämppäni kellariin, samalla kun sain vuokranantajaltani jo avaimen.

Muuton jälkeen käytiin Nikolajn ja Ioannisin kanssa ostamassa töihin kakkuja ja keksejä perjantain jäähyväisiä varten, ja jotenkin sitä illan aikana tuli myös heitettyä hyvästit Nikolajn osakuntaporukalle muutaman olusen myötä. Kovasti yritin jo ensimmäisen jälkeen lähteä kiltikselle EESTEC-kokoukseen, mutta eihän siitä taas mitään tullut... toisaalta illan aikana tuli käytyä mielenkiintoisia keskusteluja Saksan koulujärjestelmää koskien, kuultua asioita osakuntakulttuurista sekä vastaanotettua kutsu osakunnan seuraaviin isompiin pippaloihin. Itse asiassa sain osakunnan painetun syysohjelman, mutta  kuten suurimmalla osalla osakunnista, myös tällä nimenomaisella lähes kaikki tapahtumat on suunnattu rumemmalle sukupuolelle. Aina meitä naisia sorretaan... Aachenin n. 50 osakunnastakin yksi on naisille suunnattu, kolme osakuntaa hyväksyy jäsenikseen molempia sukupuolia, ja loput sitten... niin... osaatte varmaan itsekin päätellä.

Mutta jep, jotta nyt ei menisi liian katkeraksi tilitykseksi, lopetan tämän kirjoitukset nyt tähän :) ja katsellaan, ilmestyykö tänne enää mitään ennen Suomen reissun alkua.