Eilen oli olo lähes kuin jouluna, niin paljon asioita sai hoidettua. :)

Ensinnäkin konferenssipaperin hyväksynnästä tuli vahvistus, eli meikäläisen ajatuksia tosiaankin käsitellään marraskuussa Heidelbergissä! \o/ Eihän toi konferenssi nyt oikeasti ole edes mikää merkittävä yksilö, ja niihin kai saa tekstejä hyväksytettyä varsin helposti, mutta SILTI, en olisi ihan heti uskonut sellaista tämän vuoden aikana tuottavani. En tosin olisi tammikuussa uskonut tekeväni dippaani Saksassa, joten...

Seuraava päivän onnistuminen koskee pyörääni: Sabine ojensi jälleen auttavan kätensä (ja tilavan autonsa) ja kuskasimme pyörän takaisin kauppaan. 10 minuuttia myöhemmin olin jo matkalla kotiin päin pyörällä, josta vaihdettiin poljin ja se "vipu", jossa itse poljin on kiinni (poljinkiinnike? olen ihan haka pyörätermeissä niin suomeksi kuin saksaksikin), ja lisäksi kiristettiin ohjaustankoa hieman. Kaikki meni valmistusvian piikkiin, eli mitään ei tarvinnut maksaa, ja jostain syystä eivät edes vaatineet erillisen valituskirjelmän tekoa. Positiivinen yllätys.

Positiivinen yllätys olimyös Yifanin vanhalta kämpältäni uudelle kämpälle toimittamani tavarat. Loppui makuupussissa nukkuminen, kun tyyny, peitto ja käsipyyhe palasivat omistajalleen. Valitettavasti en ajoissa huomannut kunnon kokoisen pyyhkeeni puuttumista, pitää varmaan vielä kysyä Yifanilta sen perään. Jätin sen kyllä eri paikkaan huoneessa kuin muut tavarat (koska se oli märkä) mutta en olisi olettanut kyseisen tehtävän (kahden itselle tuntemattoman tavaran yhdistämisen omien tuttujen tavaroiden keskellä) olevan liian haastava, mutta jälleen kerran tyypin käytännönälykkyys joutui liian kovalle koetukselle. Tai sitten TEKin vaaleansininen sponssipyyhe oli vaan liian houkuttelevan näköinen. ;)

Neljäs päivälle aiotuista joululahjoista, nettiyhteys, tuottikin sitten pettymystä ihan kolmen lahjan verran. Olin aiemmin katsonut kämpän ilmotaululta, että Netzsprechstunde on torstaisin klo 19. Noh, meninpäs paikalle ainoastaan todetakseni paikan ovessa olevan lapun, jonka mukaan tunti onkin keskiviikkoiltana. Great! Lisäksi paikan ilmotaululta löytyi yksi lappu, jossa tunnin mainostettiin olevan maanantaisin, ja yksi, jossa se oli tiistaisin. Tänään sitten töissä menin talomme nettisivuille katsomaan asiaa, ja sielläkin oli mainittu kaksi eri päivää ja aikaa tunnille. Ahistus.

Joten toistamiseen (ensimmäiseen postiin ei tullut mitään vastausta) sähköpostia ylläpitäjille, että PRKL, luulisi jo vastaavan edes sen verran, että milloin se perhanan neuvontatunti on.  (edellisessä kämpässä olin siis myös lähettänyt meiliä, ei vastausta, neuvontaan mennessä kysynyt aiheesta, ja kuullut, että meili oli kyllä luettu, mutta kukaan ei vaan ollut jaksanut siihen vastata.... jep jep...). Noh, nyt sain sentään vastauksen, avunpyyntöni on kuultu. Ja saksankielisen lomakkeen, jolla yhteyttä haetaan. Jos vaikka sen täytön ja palauttamisen jälkeen saisi yhteyden seuraavan kuukauden aikana....