Paastokuukausi loppui, joten Yasin voi palata enemmistön päivärytmiin. Paaston päättymistä juhlistettiin islamipiireissä suurissa kemuille eilen. Ironisesti Yasinin sisuskalut eivät ilmeisesti pitäneet ylensyönnistä, sillä hän joutui tänään jo aamulla lähtemään töistä vatsavaivojen takia. Mutta huomenna on uusi päivä ja uusi mahdollisuus.

Samaan teemaan liittyen, tällä kertaa ei ole luvassa turkkilaisfaktaa vaan Tuukan tarinaa Saudeista. Siellä ei kuulema ole Ramadanin aikaan kenenkään sallittua juoda tai syödä auringon ollessa ylhäällä. Uskonnolla ei ole väliä. Joten jos satut jäämään kiinni siitä, että juot vettä yli 40 celsiusasteen lämmössä, ja on Ramadan, saat heittää hyvästit yhteistyölle arabifirmojen kanssa tulevaisuudessa. Aika rankkaa.

Itse pidän kiinni vain kivoista kristinuskoperinteistä, kuten joulukalenterista. Kämppis-Karlilla on tänään synttärit, ja koska Karl on meidän perheen juniori ("vasta" 23v), kävin ostamassa työmatkalla suklaatehtaan tehtaanmyymälästä jättimäisen joulukalenterin, jossa joulukalenterisuklaan sijaan on yllätyksinä konvehteja. Vähän prameampi kalenteri, mutta pitäähän sitä nyt paikallisia yrityksiä tukea. Karlkin näytti olevan lahjasta varsin mielissään, hyvä niin. Toinen kämppis Sam onkin seuraavat 3 viikkoa kotonaan Thaimaassa, joten saadaan Karlin kanssa olla ihan kaksistaan.