Vartin päästä on taksi officen edessä, ja matka Berliiniin IMS Workshoppiin voi alkaa. :D Pitää myöntää, että vähän jänskättää. Kyseessä on kuitenkin eka työmatka Ericssonin fasiliteettien ulkopuolelle. (Tukholman toimistossahan olen piipahtanut jo useamman kerran vierailulla). Ja sivujen mukaan tapahtuma on loppuunmyyty, 260 osallistujaa neljästä maanosasta ja 29 valtiosta. Hui. Onneksi sentään olen ainoastaan kuuntelemassa yleisössä, eikä tarvitse/pääse mitään esitelmiä pitämään.

Edeltävä tarkoittaa, että ennen perjantai-iltaa tänne ei ainakaan ilmesty mitään, ja saapi nähdä jos menee lauantaille asti seuraava postaus. Lauantaipäivälle onkin jo ohjelma suunniteltu: vierailu saunamaailmaan piiitkästä aikaa (ekaa kertaa syyskuun Suomen loman jälkeen), maltan tuskin odottaa. Ei oikea suomalainen ilman saunaa selviä, tai en ainakaan minä. ;)

PS. Andreas on samaan aikaan Heidelbergissä esittelemässä meidän + Nikolajn kesän aikana kirjoittamaa konferenssipaperia. Saas nähdä, minkälaisen vastaanoton paperi saa...