Jep, arvasitte oikein. Syysflunssa iski. :/ Tosin ei vielä aivan täysillä, mutta eilinen työpäivä kului rattoisasti aivastusten säestämänä. Saksaankin on tullut syys, aamuisin lämpötilat ovat viiden ja kymmenen asteen välillä. Päivällä ne tosin nousevat kahteenkymppiin, mutta illalla laskevat taas. Töissä ei sentään tule tartutettua muita työläisiä, tai siis ainakaan muita vakkareita, he kun ovat kaikki joko Heidelbergissä tai Ruotsissa koko viikon. Eli ihanan rauhallinen toimisto. :)

Tästä tuli nyt hieman lyhyt blogaus, mutta mitäpä muuta kertoisin... työpäivän jälkeen eilen kun tein niinkin mielenkiintoisia asioita, kuin kävin Aldissa kaupassa, kokkasin, tein saksanläksyjä ja pesin pyykkiä. ;)

Vielä loppuun päivän turkkilaisfakta: tiesittekö, että Turkissa ei uskontoa opeteta kouluissa, vaan lapset on tavattu lähettää moskeijoihin oppimaan uskostaan (vähän kuin meidän pyhäkoulu). Hallitus on kuitenkin kieltänyt nuo moskeijakoulut, lapset saavat mennä moskeijaan nykyään vain rukoilemaan, eivät oppimaan. Tavalliset turkkilaiset ovatkin hieman ihmeissään siitä, miten saisivat opetettua lapselle uskon tärkeimmät asiat.